Nem azt mondtam, nincsen betegség Magyarországon, hanem azt, hogy túlságosan tul van spirázva az egész téma.
Az általad felsorolt betegségek általában idősebb korban fordulnak elő. A fékpofákat is rendszeresen cserélni kell a kocsiba, semmi se tart örökké(Mi sem).
Bizonyos esetkben lehet javítani a táplálkozási szokások megváltoztatásval az egyes betegségeken, de GYÓGYÍTANI nagyon ritkán.
pl. Koleszterin. Én bármit ehetek, nem megy a normál szint aljánnál följebb, az asszony is ehet bármit akkor is magasabb mint a normál.
Persze, hogy a táplálkozás összfüg bizonyos betegségek kialakulásával, pl. foszforsav (Cola) töménytelen ivása és a csontritkulás, de anyám aki soha nem ivott colát neki is van (példát bármire tudok hozni és magamat is megcáfolom, ha kell, de hogy más mondja, azt nem türöm el. :))
Ami csak mér itt eszembe jutott, it pötyögés közben, hogy a gyógyszergyártók hajlamosak új és új betegségek kitalálására, hogy új piacot szerezenek maguknak.
http://www.expasy.org/cgi-bin/show_thumbnails.pl
Itt fel van sorolva, hogy milyen biokémiai reakciók vannak a szervezetbe. Lehetetlenség
lemodellezni az egészet (számos buktatója van).
A statisztika nihilt pedig azokra a cikkekre értettem, ami kimondja, hogy a tej fogyasztása 20% -kal csökkenti a mellrák kialakulásának a veszélyét(hasra ütöttem).
És a többi rákkal mi van, azt nem vizsgálták?