air Creative Commons License 2005.01.13 0 0 1458

Szerintem is jobb a nike. És tényleg max 1-2 jó adidas cipő jelenik meg évente. Viszont szeretem, hogy az adidasnál olcsóbban tudok majdnem a legjobbat venni. :)) Ezt úgy értem az azon az áron kapható középszerű nike-nál jobbat lehet kapni.

/a nike zoom nevezetű anyaga, nemhogy az adiprene -nél, de még az adiprene + nál is jobb. A Jordanaket azért nem szeretem, és még az amerikaiak is azt mondják, hogy nincs olyan cipő ami megér 150-160 dollárt. Az vegye akinek nem számít a lóvé. Persze nagyon jó de hát.../

Igaz nekem egy olcsó nike-m van mert én már csak szórakozásból játszom, de a srácnak superstar ultra, ami nagyjából a nálunk 40-50 rugóért vesztegetett shox VC 3 al egyenértékű. (nike javára meg kell említeni a Carter IV mostani 110 dolcsis árát. Persze lehet valami akció.)

Amúgy a T-Mac IV-et a kicksguide-on össze lehet hasonlítani mondjuk a su-val. Én megtettem, és a T-MAC IV egyedül formatervezésben verte a su-t, illetve picivel jobb volt a boka tartása, minden másban, így összesítettben is rosszab értékelést kapott. (igaz csak a súly volt az amiben lényegesen rosszabb a többi azért nagyjából azonos.)

Na vissza a pályára.

Van pár érdekesség mára virradóra. A gyengélkedő Jazz lenyomta a Suns-t. :-O

A Magic Minneapolis-ban verte a Timberwolves-t. Hm én Orlandó szurkoló vagyok, de ehhez valami Wolves gyengeség is kellett. Az már nem olyan nagy meglepetés, hogy a Denver hazai meccsen győz a Lakers ellen, és most már az sem, hogy a wiz is megint győzött. (a francba :D ) A Bulls meg rendesen beindult a gyenge kezdés után.

Előzmény: Rukawa (1457)