w8800 Creative Commons License 2005.01.12 0 0 2373
Jonak tunik, en apamnak gondolkodok egyen. Csak a memoria bassza a csoromet nagyon. a 256 keves, mert apam lelkesen vagja a csaladi videoit, es csak egy bovito hely van benne, ami azt jelenti, hogy vagy egy 512-est teszek bele, vagy egy egy gigasat. FC Expressnek eleg is lenne a gigas modul, de sokba kerul, foleg ugy, hogy marad feleslegesen egy 256-osom.
A DVD iro is szempont, ez elvileg 100 dollar plusz amcsiban, nalunk meg sokkal tobb lesz. :(

Szoval akkor mar inkabb eMac, az jobban bovitheto, meg a mostani dvd irojat is bele tudom tenni, csak az eMac nekem nem szimpatikus, barmennyire is tudja azt amire ki van talalva, nekem mindig egy mongolidiota ufonauta jut rola eszembe, amikor ranezek.

Es akkor mar az iMac G5-nel tartunk, abbol meg mar inkabb a 20-as, de lakasfelujitas/koltozes projekt kozben nincs ra annyi penzem. :(

A Mac mini barmilyen VGA, DVI monitort tamogat 1920*1200-as felbontasig. A legkisebb _uj_ apple monitor 20"-os. Ha van mar monitorod, akkor 99,5%, hogy ra fogod tudni kotni.

A Virtual PC stabil (nalam), de az altala futtatott Windows mar nem feltetlenul. Ha az altalad futtatni kivant programnak nincs 3D-s igenye, akkor teljes erteku Windowsod lesz. (kb olyan, mintha nem lenne 3D-s videokartya a PC-dben.)

wait.powerbook
Előzmény: malacgazda (2366)