(Szipoly, elvileg mikor kellene behívják uradat interjúra...?)
Hat mostmaraztan nagyon varjuk a levelet!
Az ugy volt, hogy november elejen jelent meg eloszor az allashirdetes, mire mint allat elkeszitettuk a legeslegszebb, legpopecebb jelentkezest (cegnevvel nyomtatott CD-folia es tarsai), aztan a nagy semmi. Mikor irtunk nekik, hogy na mi lesz ma´, azt feleltek, hogy
- megkaptak a jelentkezest, es nagyon erdekesnek talaltak, de csak januar elejen kezdik behivni a jelentkezoket, es eszben tartjak a Zuramat.
Ez azert nem rossz, valljuk be.
Aztan Brusszelben meglatogattam a vasaron a standjukat, es ott is azt mondtak, hogy jajajjj, meg nem kezik behivni a jelentkezoket, mert nincs idejuk, de majd januarban.
Nos, most ugye testverek kozott is januar van!
En meg szenvedek, mint a kutya!
A fonokom pl. ma azzal kezdte a hetet, hogy bejott, es aprolekosan kikerdezett (listat is kellett irnom), hogy mivel toltom altalaban a munkanapomat.
A munkaberem bekasszirozasaval, bazze.
Aztan amikor megnezte a listat, osszehivott egy valsagertekezletet, hogy ki mit tud atvenni tolem, mert ez csoppet sok.
Jeeeee...
Szerintem kb. ket ember melojat vegzem el egy darab reszmunkaidoben, csakhogy ez eljut az agyaba.
Mondjuk eleg szar volt a stilusa, kvazi szamonkero. Pedig meg netezni se szoktam napkozben. Az igazat megvallva, tenyleg dolgozom...