Hehe, azt felejtsd el. A z oromteli pillanatban, h eloszor megfogantal, magadra vetted a szivas hamjat es azt huzod majd amig elsz (jaj de koltoi vagyok ma este :) )
DONTESEK vannak, minden pillanatban es nem dontesz mindig jol (a szar diperte oltas pont most pl kifejezetten szar dontes volt - direkt irok ennyi szart, hatha valaki belekot es verekedhetek egy jot virtualisan :) ). Nekem vannak napok, amikor ugy tunik, MINDEN dontesem a rosszabbik volt.
De minden napnak vege van egyszer (hogy klasszikust idezzek :) ) es minden bhimlonek is, es akkor orulni fogok, h nem oltattam be. Amugy egyre inkabb meggyozodesem, h minel kisebb annal jobb. En nem emlekszem ra semennyire sem, valami 3 eves korom elott lehetett, mert utana mar a tesoim is ott voltak, de az o himlojukre kifejezetten emlekszem. Ok is, mert nagyobbak voltak.
Ja es en akarva sem oltathattam volna be, csak ha otthon beoltatom, merugye itt oltas sincs. Egy dilammaval kevesebb a szegeny angol szulok latomezejeben...
Allitolag holnap jon ki az utolso nagy adag potty. Es ha varasodnak, mehet megint suliba. Ami jovo hetfo. Talan... Kivancsi vagyok, hogyan boldogulnak apjaval holnap, hehe :) Ha van esze (es nem gyoz a lustasag), kiviszi joooo sokat, addig sem unatkozik. Bar ma vasarlaskor felmerult a "felvesz" kerdes. Na ja, a 21 kilojat fogom cipelni.