polar0101 Creative Commons License 2005.01.10 0 0 11293

csákó

Módosítottam az 1.96-os configját.

-Megnöveltem a fegyverek szórását

-Növeltem a látó és hallótávot(ill ezt a paramétert átvettem mástól én nem teszteltem)

-Növeltem a találatelviselő képességet a végtagokon 2xeresére./a fej maradt/

Mindezt leteszteltem 1-2 küldetésen és még most is virul a szám annyira

nagyot dob a játékon.

Így a progi mostmár minden tekintetben lenyomja a többi katonai FPS-t.

Baromi nagy lövölde lett a csatatéren,olyan hangzavar mint a CoD-ban pl.

Lehet mászni kúszni futni a golyók elöl,megszüntek az 1km-res Clint Eastwood-ok.

A PK-nak végre komolyan rá kell csimpaszkodni a ravaszára hogy egy távoli ellent leterítsünk,és mindezt az 1 lövéses rettegés nélkül,nagyon feelinges lett sztem :)

Még tervezem hogy a hasalás felállás ütemét a fegyverváltást meggyorsítom ha megtalálom hol van.

Normális(hem hibázik) CPP>>BIN konvertert nem találtam.És BIN>>CPP-t is nehezen.

1 napom ment rá,és a tűréshatárom utolsó perceiben belebotlottam egy hiba nélkül konvertáló progiba,és az ötletbe hogy nem is kell a BIN típusra váltani.

Simán CPP formátumban is elfogadja,lényeg hogy a régi config.bin ne legyen mellette(!!!),azt tegyétek el vhova mert ha vmi nemsikerál il nemteccik akkor meglegyen a régi.

http://polarnight.tuti.hu/CONFIG.rar

1.96 hoz! A RES/BIN mappába!

Néhány "tömeges" küldetésen teszteltem csak a szórásokat és a megváltozott viszonyokat,ha vki agyonteszteli és váltig állítja hogy jobban optimalizálta az "élményt" akkor töltse fel vhova,biztos jobb mint az enyém,kipróbálom.

Ez persze singleplayeres mókánál számít igazán,gépiesen profik voltak eddig

az AI katonák,ennek most vége :)

Bár a "szórásjáték" sztem a multira is ráférne,a megnövelt armor pedig pláne.