Vik 23!
Mi az, hogy fehérje? Minden élő sejt fehérjékből épül fel. Azt hiszem, elég egyszerű válasz. Élő ételeket kell ennünk. De nem olyat, ami állatból származik. Megpróbáltam évekkel ezelőtt a sajtot, nem történt semmi, ha az nem, hogy olyan volt a gyomrom, minha egy kő volna benne. Megpróbáltam a tojást. Detto. A beleim megálltak és várták, hogy mi lesz. Egy hét után már kezdtem aggódni. Mondok egy rémmesét. egy kedves ismerős hölgy azt mondta, hogy mikor középiskolás volt, mivel nem tudott más vécén üldögélni, csak az otthonin (nem tudom hogyan ágyazott meg, ha pipikézett...), ezért sokszor egy hónapig nem volt széklete... És még mindig él. Volt egy szegény ember, annak a halálos ágyánál beszégettünk egy belgyógyásszal és mikor kiderült, hogy az illető háromnaponként ürített egész életében, akkor mondtam: Ez lehetett a rák oka. Erre a főorvos bólintott: Valószínű.
Visszatérve a fehérjére: Egyszer a TV-ben láttam egy kisfiút, aki nem ehetett állati fehérjét. Halálos veszélyben volt olyankor ( mint mindenki...) Ezért szegényke anyukája külön neki rakosgatta a lábaskába a kajácskáját, amit meg kellett nézni, nehogy belekerüljön egy szemernyi állati is. Amint én is rakosgatom a tányérkámat, amiben semmi állati... És ez így megy nap mint nap. Milyen rossz lehet szegény kisgyereknek. Alig evett mást, mint pempőket, meg valami iszonyú, ízesített porkulimászt, amit minden nap kellett neki külön elkészíteni.
......................
Az olajos magokat kell enni komplex fehérje gyanánt és különösen a csírákat!!
Most jön, amit a Tigristomi nem igazán támogat: Azonban az olajos magoknál csak a vércsoporttal megegyező magvakat ajánlom, mert az még minden vércsoportkönyv előtt aggályos volt. Egytől egyig. Biztos, ami biztos:Az egészséges dió, mandula és a lenmag mindenkinek jó. A dió mennyiségére vigyázni kell. Csinálhatsz belőle desztillált vízzel, karobbal. Fantasztikus, kakaószerű ital. A baba oda lesz érte. Ha nem tudja mindet meginni, ott leszel te.