Stoner
2005.01.10
|
|
0 0
1887
|
Eszter 113!
Most áll meg az eszem. Nem elég nekem az ellentábor, még Ti is nekem estek? Nem haragszom ám. Mit gondolsz, hányszor kellett nekem ezt elszenvednem? Már nem igen rendít meg. Én nem égetek senkit. Számomra a vegetarianizmus, csak egy szellemi út. Nekem az egézség, a teljesség a célom és az az út, amit az ember elvesztett a technika mágiája miatt. Az a választék, ami teljesen emberi. Azért benne van a tudomány is egy kicsit. (Erre felhördülnek, azok aki a korábbi cikkrészletet tudománytalannak tartják. Lehet, hogy az egész cikket ki kellet volna másolnom. De nem akartam akkora területet igénybe venni. Nekem nem tűnt tudománytalannak. A centrifuga, vagy turmix, mondjuk gondolom olyan lehetett, amit itt még senki sem látott. Nem a konyhatündér remekműve... De ez tényleg nem vitatéma. Mindenki a saját írásáért felel. Megengedem, hogy lehet blöff. De a végeredmény 100%-ig az, amit a cikk ír.)
Nem gondoljátok, hogy a leghuncutabb ebben az egészben az, hogy mindig olyanok lesznek szakértői az egészséges táplálkozásnak, akik nagyon betegek voltak az elején? Aki egészségesnek hiszi magát, az el se kezdi, vagy választja a "nem ölöm meg az állatokat" megoldást. A lelkiismeret tisztántartása. Ezek közül volt a legtöbb, aki végleg, vagy hosszú időre visszatáncolt. Az egészség megőrzése olyan kemény kényszer, hogy ezért érdemes mindent otthagyni, a mákosgubát is. |
Előzmény: eszter113 (1876)
|
|