Stoner Creative Commons License 2005.01.10 0 0 1838

Zöldség!

Visszatérő probléma, hoszen a külvilág nem vegi, mint tudjuk. Sok országban azért könnyebb, mint nálunk. Olaszországban, Angliában, Amerikában, Svájcban, Finnországban Belgiumban. Csak kiragadott példák, de keleten még jobb is, meg nem is.

A vércsoportot komolyan kell venni, ha nem akarsz a testedben gyulladásokat. Amikor az ember ügyel arra, mit eszik, elvárja, hogy egészséges is legyen, amennyire lehet. A vegi életmódhoz a testedzés is fontos, de inkább a jóga, vagy Tai chi. Én a nehéz testi munkát nagyon bírom és élvezem. Tegnap egy nagy, korhadt fűzfát vágott ki a szomszéd, abban segédkeztem. Máskor a patakban szedegetem az elburjánzott növényeket, vagy a kertben ások, csákánnyal tudok csak bármit csinálni, olyan kötött a talaj. Sokat tudtam a komposzttal segíteni ezen.

Mint B- vércsoportú, neked az olajos magok a gyengéid. Nem szabad napraforgót és olaját, tökmagot és az olaját,  kesudiót, mákot fenyőmagot, pisztáciát,  fa  és földimogyorót, szezámmagot, se kukoricacsíraolajat, és kukoricát fogyasztani. Sok bajod származhat ezektől. A sült napraforgóolaj, pedig egyenesen méreg Neked is és másoknak is. Ezért tiszta, szűz olivát kell fogyasztanod. Viszont megeheted a káposztát, karfiolt, persze salátában és mindetn, majdnem, amit én nem ehetek. Néhány kényes növényed van még. A paradicsom, ami nagyon erősen agglutinál, ezért veszélyes rád nézve, a retek, és a mák is és a hüvelyesek közül a lencse. Az egyébként nekem is nagyon rossz.

A babád miatt a tejtől mindenképpen tartózkodnod kell, mert nem sorolom, miféle bajok származhatnak tőle. Inkább olvasd az aranyporos cikkeket.

Ideírom mégegyszer: www.geocities.com/all_are_one.geo/hun/aranypor

Ennek az alsó részén, de felül is vannak tudományos cikkek. A legteljesebb egyészséggel kapcsolatos oldal, amit eddig isemerek. A tejallergiáról mindenképpen olvass. Nem érdemes homokba dugni a fejedet!

Előzmény: Zöldség (1833)