Bütykös Bolha Creative Commons License 2005.01.09 0 0 1822

xxx8:

Nem volt semmi, vihar csak ez a történet, hogy valahol valaki zárt közösségben élnek, tökéletes egészségnek örvedve halnak meg matuzsálemi korban több verzióban is ismert. Hallottam én én ezt kaukázussal, afrikával, nepáli titkos kolostorral. Csak az nem derült ki számomra, hogy mi a magas kor, mennyien érik meg a megszületettekből....

Más:

Szerintem naivitás azt hinni, hogy a gyógyteak mások mint az egyéb termények. Azokat is csak termesztik valahol, növényvédik, lombtrágyázzák kutya, madár levizeli, leszarja, a tisztító gépsoron meg végig megy, ami persze tisztítja, de nyilván nem tökéletesen. Az év végén a mérlegben soha se szerepel, hogy mennyi kutyaszart, téglaport, maltert csomagoltak hozzá, csak az hogy mennyi volt a haszon a kamillaföldből. Azt gondolom, hogy csak akkor lehetsz biztos abban, hogy valalmilyen termény "bió" ha magad, magadnak termeled a magad földjén. Amíg profitérdekelt szervezet állítja elő a termény, meg a gyógynövény, addig mindíg át leszel vereve, és a félig meddi bió cuccokért vidáman kifizeted a gatyádat is.

a Bütykös Bolha