Speci Creative Commons License 2005.01.09 0 0 126

Sziasztok!

Kinek hogy tetszett a show? Voltak benne erdekessegek, vagy ujdonsagok?

Szivesen hallanek pozitiv velemenyeket.

Sokszor magyar "buveszek" mondanak kritikat egymas kozott, hogy Copperfield milyen szornyu, de persze a nagy magus nem lenne milliardos, ha ez igaz lenne.

Csak belepillantottam a webcimbe, amit kicsivel "lejjebb" olvastam...

Nem tudom milyen ures eletu ember az, aki idot pocsekol arra, hogy titkokat leplezzen le, raadasul ilyen szornyen rosszan...

Csak az elso illuzioba olvastam bele, amint a buvesz megjelenik egy femlapon, ami a laikus Timur szerint kameratrukk. En kb 5-szor lattam ezt a trukkot eloben. Nem tudom, o hanyszor. A leleplezes szerkeztoje Timur, kesobb egy "Egyedül vagyok" c. talk-show ingyen kapott jeggyel torteno reszvetellel szerzett tapasztalatait hasonlitsa David Copperfield show-jahoz. Sajnos annyira nem kototte le az erdeklodesemet, hogy vegigolvassam, igy bocsanat, ha felreertelmeztem valamit.

Viccesnek talalnam, ha Las Vegasban, az MGM hatalmas szinpada elott a tobb tizezer nezo latna, hogy hogyan mukodik a trukk, csak a kamera nem...

Nem is ertem, a butasagot miert kell ilyen hangosan hirdetni.

Vegezetul rajovok, a vilagon mindig is voltak, vannak es lesznek is olyan ures eletu emberek, akik masok piszkalasaval, buvesztrukkok faradsagos munkajanak leleplezesevel toltik unalmas idejuket.

Nekik sok sikert a tovabbiakban is, mi buveszek jot mulatunk ezen.

A nezoknek pedig jo szorakozast a buvesz show-hoz.

Megegyszer, akinek van tapasztalata a legutobbi show-val kapcsolatban, az irja le, szivesen olvasom.

S