AliceCsodaországban Creative Commons License 2005.01.08 0 0 1814

Hálistennek a Waldorf ovodák problematikájából kimaradtam, akkor kezdtek divatba jönni, mikor a gyerekeim iskolába mentek, de volt egy vezető ovónő ismerősöm akkor, aki tanulmányozta őket, ő azt mondta, hogy ha azt akarod, hogy oylan helyre járjanak a gyerekeid, ahol minden meg van nekik engedve és semmire nem tanítják őket, akkor irasd majd oda... persze ez csak egy vélemény... mindenesetre ugye ők a természetes játékok hívei úgy mint csak fából készült játék stb... lehet emiatt fújnak a Lego-ra - ami viszont szvsz a XX század egyik legnagyobb találmánya, a gyerekeim a Lego bűvöletében nőttek fel, és nagyon nagyon hasznos és kreatív játéknak bizonyult, arra kell csak ügyelni, hogy legelőször egy afféle alapdobozt vegyünk, amiből sokmindent lehet csinálni, a többi spéci Lego csak ezután jöhet.

A Barbie-val meg a lányaim ugyanezt csinálták, szerepjátékokat játszottak velük. Nagyon nagyon szerették őket, meg is őriztem mindegyik babát, még egí Michael Jackson baba is van... meg apa Barbie (Ken) gyerek Barbie-k... kár hogy nagymama meg nagypapa Barbie-t nem tudtam beszerezni anno...

Előzmény: gyomnövény (1811)