figya!
ezt most komolyan mondod??????
ugye csak viccelsz?
ne erts felre, en is adtam a gyerekemnek hust, mert en is eszek.
de abban az idoben is ismertem olyat aki nem adott es mara 27 - 28 eves egeszseges csodaszep felnottek.
az itteni baratnom kislanya 4 eves mult es akkora mint egy 6 eves, nagyon ertelmes, franciaul es magyarul beszel tokeletesen, gyonyoru kislany. eleteben nem evett hust, de meg a szulei sem sok-sok eve!
Kedves Nettomazsola!
Aranyos a neved. :)
Erdekesen modon vannak olyan emberek, akiknek egyes rogeszmeket nem lehet kiverni a fejukbol. Ilyen az is, hogy egy gyereknek kell hus. Hiaba jossz a peldakkal, hogy ez lehetseges, hiaba jon mas 10 ember is a peldakkal hogy ok is ismernek 10-10 embert, nem hogy egyik fulukon be, a masikon ki, hanem egyszeruen be sem jut ez az informacio az agyukban.
Ha ilyet mondasz, akkor legtobbszor csak hallgatnak, ugycsinalnak mintha nem hallanak, vagy valamit boffentenek ra, aztan ha azt is hiszed hogy valami megragadt a fejukben, ket nap mulva ugyanazzal a teorival jonnek, hogy a gyerekeknek kell hus, mert kulonben hulyek es csokottek maradnak, ha nem halnak meg.
Itt a topikban ugye sokszor elmondtak hogy ez lehetseges, vannak elo peldak ra, ujsag internet szinten azt mondja hogy ez lehetseges, csak oda kell ra figyelni, ennek ellenere 3 naponta mindig feljon itt vki a topikban azzal, hogy igen igen, de a topik arrol szol, hogy lehet e a gyerekeknek hust enni.
Azt mar ugye eleve hiaba mondja nekik az ember, hogy ahol ennek tradicioja van, ott 100 ezer es millio szamra vannak ilyen csaladok, es hogy ez teljesen termeszetes es szokvanyos ezekben az orszagokban ...
Ez van, szerintem a vegetarianussag helyett az ilyen embereket kellene tanulmanyozni.
Tigristomi