ex_lx Creative Commons License 2005.01.07 0 0 4
Bolond, de együtt tudok vele érezni...

1. A munkahelyemen kifelé fémdetektoros kapuval, szükség esetén kézi detektorral motoznak. Behozni fényképezőgépet, hangfelvevőt, bármilyen fegyvert tilos.

2. Van egy flóbert pisztolyom. Egy időben a szomszéd tucatnyi kutyája hajnali 4 körül rázendített a kórusra. Ilyenkor kimentem a kert végébe, a levegőbe lőttem egyet, aztán mehettem vissza csucsukálni, miután visszatettem a szekrénybe a löveget.

Az egyik hajnalban viszont túl frissen ébredtem, nem feküdtem vissza, hanem szórakozottan a dzsekim belső zsebébe vágtam, és bementem dolgozni. Meló után mikőzben közeledtem a kijárathoz, elcsodálkoztam, hogy mitől olyan nehéz a dzseki, hiszen egyedül a telefon húzhatná le, de azt a táskába dobtam. Persze lemerevedtem, amikor a zsebbe nyúltam, és éreztem a slukkert. Semmi cicó, húzás vissza az irodába, telepakoltam a táskát mindenféle ballaszttal, közé a pisztolyt, és keresztbetett ujakkal toltam a táskát az ultrahangos masinába. Megúsztam.

Ha egy perccel később kapcsoltam volna, már késő, és érdekes lett volna ugyanezt a sztorit előadni a biztonsági szolgálatnak és a rendőrségnek is. :)
Előzmény: luciluca (0)