Amit Tomi is és én is teszünk az nem más mint felvilágosítás. Erre mit kapunk? Pocskondiázást. hiába sorolunk fel érveket, idézünk cikkeket, írunk tudományos értekezéseket. Nektek az agyatokat belepte a korom. A rosseb akar benneteket téríteni. Csupána baromságaitokra próbálunk minél higgadtabb válaszokat adni.
Stoner, ezt szepen es ugyesen osszefoglaltad.
Itt biztos azt hiszik hogy beakarjuk oket szervezni vmibe azert hogy naponta haromszor a labunkat csokolgassak. Kommunikacios, emlekezesi es ertelmezesi zavaraik vannak. Minket harmunkat Jablkot, Teged es jomagam meg a szektakrol hallott elkepzeleseiket osszegyurtak, es valogatas nelkul mondjak ugyanazokat a butasagaikat mindenkinek.
Ezert mondjak tobbek kozott nekem, hogy szabalyok szerint eszem, meg hogy mi van a menstruaciommal.
Nekem meg sose volt olyan, hogy valamit kivantam volna es nem ettem, azert mert az nem egeszseges, vagy egyeb mondva csinalt hobortokbol. Mindig azt ettem, amit kivantam, most is. Az hogy ahogy eszek az sokaknak szelsoseges es lehetetlen allapot lenne, ennek csak az az egy oka, hogy ahogy egyre egeszsegesebb es tisztabb lett a szervezetem, ezzel egyutt azok az etelek is valtoztak, amiket orommel eszem.
A valaszokra amiket mondok, legyen az tapasztalat, az internetrol szedett cikkek, nem tudnak valaszolni, ehelyett fujjak a kreten demagog szovegeiket.
Rettento buta emberek vannak itt, nehanyuknak nem is irok mar, mert a szellemi szinvonaluk miatt ez mar gonoszkodas lenne, meg amugy is ertelmetlen.
T.