Udv!
A vilagitasrol: tegnap (csutortokon) mar kinn voltak szakemberek, akik megallapitottak, hogy nagyobb a baj, mint amire szamitottak. Allitolag szinte minden szinten kiegtek a relek, amiket cserelni kell. Allitolag ma megcsinaljak. Nem tudom lehet-e koze ehhez a kiakasztott villanykapcsoloknak, amit Tiver emlitett (834)...
Engem, a felsoroltakon tul, a kovetkezo dolgok erdekelnenek:
1. Megoldhato-e, hogy legyen szelektiv hulladekgyujtes a hazban? Tudom, hogy egy utcaval odebb van, de gondolom, hogy sokkal nagyobb lenne a hajlandosag, ha a hazon belul is lenne. Elso korben javasolnam, hogy legyen papir illetve muanyag palack szelektiv hulladekgyujto kontener. Par honapra meg lehetne rendelni, es ha ugy tunik, hogy a lakok elnek a lehetoseggel, akkor allandova lehetne tenni.
2. Megoldhato-e egy szegyentabla vezetese, melyre azon lakasok emelet es ajtoszama lerulne fel, melyeknek tulajdonosa mar legalabb 3 honapja nem fizeti a kozosktg-et es a kozuzemi szamlakat. Szemelyisegi jogok miatt nevek nem irhatok ki (a becsuletesen fizetok szemelyisegi jogaival persze nem torodnek a jogalkotok), de talan a lakas beazonositasa nem utkozik jogi ellenallasba.
3. Legyen egy - Big_mafa altal javasolt - "Mit csinaltam a mult honapban?" dokumentum, melyben a KK leirja, hogy milyen hasznos dolgokat vegzett a haz erdekeben. Ez egy allando kontrollt jelentene es a lakok is folyamatosan ertesulnenek a haz ugyes-bajos dolgairol.
Egyelore ennyi jutott eszembe.