Nekem mar majdnem 6 eve van fiam, de meg semmi felelmetest nem talaltam benne. A meredezo kukija (majdnem minden reggel), meg inkabb edes mint felelmetes. :)
Eddig sem vitaztunk az oltasokrol, de koszi hogy szolsz :)
"mivel ők látnak elég sok súlyos szövődményt, nem ritka a haláleset sem"
Ezt szamokkal nem tudnad illusztralni? Igy egy picit remhirterjesztes ize van. Az USA-ban van allitolag evi 90* halaleset a 300+ millios lakossagbol es nagyobb reszuk felnott. Az a felnott, aki kiskoraban nem kapta el... Tenyleg erdekelne, ha meg tudnad kerdezni az orvosodtol, evente hany gyerek hal bele baranyhimlobe?
"csak újra meggyőződtem, hogy jól döntöttem, amikor kértük az oltást"
Ezert oszinten irigyellek. En meg soha, egyetlen oltas utan sem tudtam magamnak azt mondani, hogy tutibiztos jol dontottem... (most sem) Talan a tetanusz az egyetlen, abba tuti belehal aki elkapja. Egy 20 eves oltas meg nem eleg regi nekem, hogy biztosan hatasosnak es mellekhatasoktol mentesnek lehessen minositeni.
Na mindegy, en sem vitazni szeretnek veled, irtad, hogy azt nem szereted. Vedd csak morfondirozgatasnak, jo? :)
*nem emlekszem a pontos szamra, pedig en irtam be de nincs idom utanakeresni. Ketjegyu szam volt...