zero4hero Creative Commons License 2005.01.06 0 0 838

Üdv Mindenkinek!

Egy-két dolog amit sérelmezek:

1, nem fogok 12.000 forint fűtésszámlát fizetni, el lehet felejteni (mindenkit ezennel felszólítok békés reformkori passzív rezisztenciára). Lehet röhögni rajta miért fizetek használok el 4 GJ-t pedig nincs is szaunám. A radiátorokat kiírtam a liftre, meg sem nézték. Mondjuk amikor leadtam a hibabejelentő lapot akkor sem jöttek ki, noha vártam egy napot otthon (meg a radiátorok miatt még egy délelőttöt...de ezt majd intézem a Zsaluval.... elköltöztek? mostanában nem látom Őket.....)

2, ma reggel felkeltettek jómunkásemberek hogy az alattunk lakó ázik a mi teraszunk miatt, aztán nézték, mondták nem az Ő dolguk majd mások jönnek. Semmi EGYÉB info most akkor ezentúl maradjak otthon?

3, Jó hogy itt szídjuk a Közös Képviselőt, szerintem sem áll a helyzet magaslatán de mit csináljunk? Anno édesapám volt ún. "Számvizsgáló Bizottság" tag. Ennek értelme az volt, hogy 1-2 kiválasztott lakó a Közös Képviselővel együtt naprakészen gondoskodott a házról. Apám nagyon rühellte mert sok szabadidejét elvette a dolog, de ha közületek valaki érez elszántságot és kitartást magában akkor talán ez egy jó ötlet lenne.