Hello!
Engem is érdekelne ez a fűtéses dolog, mert nem mindegy, hogy a dupláját fizetjük ki.Sajnos a ház közös ügyeiben nagyon nehéz intézkedni, mert mindenki a másikra tereli a felelösséget.PL. lift:KK: nem üzemel, Zsalu: üzem kész, csak el kell inditani.
Hátsó kapu: nem üzemel, a Comuniqua-nak egy kábelt kéne kicserélnie.( hány hónapja is nem üzemel?).
Mi is többször telefonálgattunk: eredmény, hogy legyünk türelemmel.
A hét eleji betöréssel kapcsolatban még mindig nem vagyunk biztonságban: állitolag a betörés időpontjában nem működött a kamera, áramszünet volt, hol? a házban biztos nem, vagy ilyenkor szünetmentes táp nem kapcsol be?- ha van ilyen.
Ki a felelős az ilyen károkért, minek a portaszolgálat. sok-sok kérdés, kevés válasz.
Ki adja meg. stb....
Én javasolnám: két ember legyen a portán, az egyik"járörözzön" a házban néha, és kérdezze meg a számára idegentől, hogy kicsoda-ezt nekünk is vállalnunk kell, hiszen a mi érdekünk-, és erősitsük meg az udvar felöli részét a háznak.Min. ajtó zárás, egész nap.Persze ahhoz elöbb kulcsot kéne csináltatni, amit már megszavaztunk, vagynem?
Összefoglalva:lift,hátsóajtó,villágitás,ajtózárás,biztonság,ja és tisztaság. Erre nekünk is jobban odakéne figyelnünk.
Más. Konditerem.Állitólag most januárban végzik a villanyszerelési munkákat.Én még nem láttam semmi mozgást.
U.I: szerintem hozzunk össze egy lakógyülést, hogy mind ezeket tisztázzuk.
LAKÓK-KK. és legyenek határidők.