tigristomi Creative Commons License 2005.01.05 0 0 1170

A keresetuk ugy jonne ide, hogy van aki azt hiszi, ha vki nem eszik hust annak nincs ereje dolgozni. Az olyanok pl., akik azt mondjak hogy egy gyerek nem lehet vegetarianus.

Szemelyesen sokat ismerek akik sosem ettek hust, roluk beszeltem. Indiaban sokan a vallas miatt nem esznek hust, es a csaladjuk is generaciokra visszamenoleg. Biztos mas nepeknel is van ilyen. Csodalom ha ez uj lenne.

Nem tudom milyen tanulmany kell ehhez ???????

Ahhoz is tanulmany kell neked, ha azt mondom hogy az afrikaiak szine sotetebb?

Tanulmany ahhoz kellene, hogy megvizsgaljak az europai etkezesi szokasokat.

Az egy magyar tanulmany volt, hogy mar az ovodasok es kisiskolasok egy kis reszenel is ami nem is olyan kicsi, 5-10%-os csontritkulas mutathato ki. Nem tudom a forrasat ennek, vki egy cikkbol masolta be az infot, de nem meplepo.

Amugy eleg megnezni a lakossagot, hogy 40-50-60 eves korban tomegesen fordulnak elo az embereknel a kulonbozo civilizacios betegsegek.

Ha tudsz angolul, akkor keress ra az interneten, ha neked tanulmanyok kellenek ehhez.

Nekem nem kell, en tapasztalatbol beszelek. Olvastam es lattam errol annyit, hogy engem ez nem erdekel, amikor azt mondja vki hogy ez nem igy van, az meg lepattan rolam. Ez van.

Utana nezhetnek persze, ami igazolna engem. Majd aki haladni akar a vilaggal, az utana nez.

Tok mindegy hogy milyen orszaggal jovok, johettem volna Nemetorszaggal vagy Angliaval, stb. Egy jelentektelen reszletnel ragadtal le. Egyebkent nem tudom mi baja van mindenkinek az USA-val, ha korulnezel a neten, valoszinu USA peldakat fogsz te is talalni, egesz egyszeruen, mivel ott csinalnak zommel mindenfele vizsgalatot. Az hogy tele van egeszsegtelen etkezesu emberekkel az USA, ez nem tudom miert trefas, ennek semmi koze ahhoz, hogy vannak ott vegetarianusok is. Ha ilyen logikus kapcsolatokon mulatsz, akkor szerintem kar foglalkoznod a temaval, ugyse jutsz a 0-rol 1-re.

Előzmény: Mikolt (1166)