ZsuR Creative Commons License 2005.01.05 0 0 208
Olvasom az erdelyi latogatasokat is. . .
El kell mondjam az en egyetlen erdelyi latogatasomat. . .egy baratunkkal mentunk (azzal akrol a horror tortenet szolt, de akkro meg normalis volt, sot!) negyesben.
Nem voltak rokonok, inkabb az ismeroseink ismeroeinek a rokonai. 1984-ben volt.
Soha eletemben nem tapasztaltam eg ilyent - alazatossagra tanitott a latogatas.
Sotetben kellett felmenni a lakasba, hogy a szomszedok ne jelentsegk fel oket. Az, hogy nem volt aram meg viz 10 ora utan, azt tudtuk. . .de. . .

Az indulas elott az ismerosunk mondta, mit vigyunk magunkkal. . .sutottunk foztunk ket napig az indulas elott. Megerkeztunk este csak az etelfelet vittuk fel magunkkal (meg a fogamzasgatlot, par evet) es egy nagyon rovid ramolgatasi ido utan aludni mentunk.
Reggel a haziasszony nagyon nagy zabarban es nagyon szegyenkezve hozta elo a hat eves gyereket, es kovetelte, kerjen a gyerek bocsanatot. . .mert kivett egy fasirtot (a nekik szant de at nem adott csomagbol) es megette. . .nagyon fokhagyma szaga volt. . .
Azt hittem a szivem szakad meg.
Ezek az emberek olyan nagyon igyekeztek vendegul latni minket, hogy ilyent meg eltemben nem tapasztaltam. Tapasztaltabb baratunk azonositotta be mennyi heti-honapi kaja jegyet ettunk meg (pl hus, vaj stb.)
Előzmény: Goldman Emma (207)