Szép jó estét mindenkinek!
Futólag visszaolvastam 250 hsz-t és lenne pár észrevételem Jablko részére:
Menstruáció elmaradásának fő oka az lehet amire valaki már utalt - orvosilag alátámasztott, ha a nők testében a zsír aránya kb 25% alá esik akkor abba maradhat, így védekezik a szervezet a terhesség ellen, nehogy ne legyen elég tartalék kihordani a gyereket.
A napi menüdben felsoroltad a folyadék fogyasztásodat (+megjegyezted, hogy a salátában is rengeteg a víz), ezzel együtt hidd el ez nagyon kevés. Egy orvos mondta egy másiknak, aki sivatagi országba ment dolgozni, hogy még ottani(sivatagi) körülmények között is kell produkálni minimum napi 0,5l vizeletet. Ismerek valakit akinek van az a remek ötlete, hogy nyáron nem iszik sokat, hogy ne izzadjon, na egyszer orvosnál járt és - micsoda meglepetés - vese zavarok voltak nála. Az ilyen esetekben aztán, amikor a TB vagyonokat költ más hülyeségének helyrerakására mindig az jut eszembe, hogy miért ilyeneket kell gyógyítani ahelyett, hogy az igazi betegekre jutna több pénz.
Az hogy állandóan kajás topikokon vagy és máson se jár az eszed, nem lehet, hogy abból adódik, hogy állandóan éhes vagy attól, hogy csak nyúl kaját eszel? Különben is, miért nem tanulsz vizsgaidőszakban, miért a neten lógsz egész nap?
Hamár úgy tiszteled a természetet akkor mondok egy kulcsszót: kontraszelekció, mindig rácsodálkozok arra, hogy ez egy mennyire hatékony visszacsatolás a természetben.
Pl: ha nem eszel rendesen, természetesen abba maradt a fogamzóképességed, mivel, mint fent írtam, nem lennének biztosítva a magzat fejlődése számára nélkülözhetetlen tartalékok. Nagyon ki van az Élet találva.
És egy pici személyeskedés: az elöbbi kulcsszó a te esetedben így jön le: ha már ilyen h***e vagy, hogy nem eszel rendesen, akkor AnyaTermészet gondoskodik róla, hogy az ilyenek ne is tudjanak szaporodni, és ne terjesszék tovább az elméleteiket.
mikimuki
UI1: Ténleg mi a helyzet a férfiakkal (én is az vagyok). Nem jön sose a piros mikulás, akkor tele vagyunk mérgekkel vagy csak simán jobb a májunk a méregtelenítésben? Vagy csak azért nem jött nekem meg, mert épp most vagyok túl a karácsonyi méregtelenítő kúrán (halászlé-pulyka-csirke-süti-bejgli-szaloncukor gyógyhatású készítmények formájában)
UI: És a végére egy nagyon idekívánkozó. Az egyik egyetemi tanáromnak volt egy nagyon jó mondása, az élet sok területén megállja a helyét:
"Hülyeség ellen senki sincs beoltva."
Érted, ugye?