Miket olvasok itt!
Almácska vérzés kimaradása valószinűleg a nagyon alacsony súlyával hozható összefüggésbe. Amikor én 160 centivel 45 kiló voltam, én sem menstruáltam, pedig akkoriban még ettem húst.
Viszont gyakorlatilag nyár eleje óta ugyanúgy étkezem, mint ő, és július közepe óta én sem menstruálok! Csak ennek más oka van, babát várok. Ebben pedig az a csodálatos, hogy rajtam évekig (kb 15) orvosok túlóráztak, hogy legyen gyerekem, sok sok hormonkezelés, beavatkozás áll mögöttem. (tulajdonképpen meddő vagyok)
Ez az étekezés nálam nem elrontott, hanem inkább helyrehozott valamit, amitől sikerült spontán terhesnek lennem (azért Apának is van egy kis szerepe benne :))).
A teljes igazsághoz az is hozzátartozik, hogy én már 10 éve vagyok vega, csak olyan "mindent agyonsózó, agyoncukrozó, mindent megfőző" vega voltam, nyáron álltam át a csak gyümölcs-zöldség evésre. (amióta tudom, hogy babát várok, eszem főtt ételt is, de a nyers zöldségek, gyümölcsök még mindig fontos szerepet játszanak az étkezésemben)
Nem vagyunk egyformák, nem lehet mindent csak az egyik oldalról szemlélni. Ezért is nem értek egyet ezzel a vitával, mert ami nekem jó, az lehet, hogy másnak nem. Én sokkal jobban érzem magam, mint régebben, a vérképem tökéletes, a súlyom is. És nagyon távol áll tőlem az, hogy bárkit is rábeszéljek, hogy ő is tegye azt, amit én, vagy Almácska. Elég, ha elmondom, és mindenkinek szíve joga eldönteni, hogy kipróbálja, vagy nem. (eddig még senkinek sem volt kedve hozzá, de ez engem egyáltalán nem zavar...)