TTibike
2005.01.04
|
|
0 0
1651
|
Köszi, jól vagyok. És semmi alsóbbrendűségről nem volt szó. Az hogy elhajlás, nos inkább humoros mint sértő szerintem. Szívesen folytatok vitát bárkivel e témában, de az érintett, Giorgio még nem nyilvánult meg. Talán ő nem leszúrással kezdené a választ, mint te, kedves ebm. Véleményem pedig engedelmeddel nekem is van, DM. ügyben, és MF. ügyben is. Nem is oly rég írtam be ide Mylene stúdiólemezeivel kapcsolatban, és nem nagyon különbözik a véleményem a tiédtől. De ahhoz hogy tudjak jó marhapörköltet készíteni, nem kell tudnom mindent a marhatenyésztésről. Ergo zenésznek sem kell lennem ahhoz hogy igényeim legyenek zenehallgatáskor. Egyszerűen az van, hogy a DM nem tud megfogni, mint ahogy Beethoven sem. De a kettő közül ugye nem von Beethoven a kommersz? Senkit nem nézek le, aki szeret valamely zenét, örvendetes dolog hogy van még zenehallgató ember, mindössze nehezen hoztam össze a két szeretett előadót. (MF és DM) Örülök hogy felpezsdült a topic! És ha mindenki ideírná szerinte mi mondható "igényes" zenének? |
Előzmény: EBM is dead (1649)
|
|