Válaszoltam. Eltaláltam azt az egyet, mert ott a legkülönösebb a számsor. Ha neked az nem kielégítö akkor nagyon sajnálom, többre nem vagyok képes. Nem tudok úgy válszolni rá ahogyan azt Te elvárod, mert én nem Te vagyok! Ezt nem lehet fölfogni????
Ha viszont mást nem tudsz mint a végen engem személyemben támadni, a legképtelenebb állításokat a fejemhez vágni, amiben persze nem vagy egyedül, söt szinte egy sincs itt aki nem a személyt támadja, hanem a fölsorolt tényekre, adatokra reflektálna, akkor meg minek ez az egész?
Amikor évekkel ezelött egy filmösszeállítást láttam, arról hogyan terjeszkedett Kairó a sivatag felé egy kb.20 éves szatelit felvételek összefüzése alapján, akkor a következö analógiát véltem fölfedezni***:
Az egész mozgás, ennek formája pontosan olyan, mint egy elektronmikroszkópon látható, követhetö rák sejt fejlödése. Akkor megértettem,h. mi emberek vagyunk a ráksejt a föld testén. Amit szép lassan behálózunk utakkal, olajvezetékekkel, városokkal, emberekkel. Szépen lassen, de biztosan kiírtjuk az erdöket, bebetonozzuk az anyaföldet, elsivatagosítjuk a valamikori termöföldeket, tökretesszük az évmilliók során kialakúlt légkörét, ózon rétegét.... Csak Németországban naponta két futbalpálya nagyságú területet betonoznak, építenek be. Egyetlen négyzetméter, 30 cm. mélységü egészséges humuszban több élölény van mint ember a földön. Ebböl minden nap két futballpályányi m2-t!!!!
Na ebben az egész magyar közéletben is mi magunk vagyunk a sejtek....Ami itt folyik véleménycsere címén az süketek beszélgetése. Ha beírok, bemásolok egy levelet, egy adatsort, tényeket sorolok föl, akkor arra nincs semmi reakció. Legjobb esetben maximum egy "redukció ad abszurdum". Az nem lehet, mert az lehetetlen, hogy...
De a leggyakoribb reakció, visszajelzés az én, vagy P.M. személyének folyamatos támadása, elmállapotunk megkérdöjelezése a legképtelenebb föltételezések puffogtatása stb. Ez önmaga egy látlelet.
Akinek nem inge ne vegye magára: KAPJÀTOK BE A SARKI FÜSZERESÈT!
A (714)-ben fölsorolt számsorok, az ominózus több mint 1000 szavazókörzetben föltünö, átlagválsztói véleményéhez igazítva, furcsaság közül a több mint ezres lista elejéröl találomra általam alább kiválasztott pár tucat, csak abból a kb. 3000 szavazókörzetböl lett kiválogatva, amelyeknél MVSZ megfigyelö volt! Mert a többinél, a majd 8000-nél, még nincs kiértékelhetö, az MVSZ számára hozzáférhetö, nyilvánosságra hozott eredmény!
Az a sértödös reakció a szavazatkörzetekböl, amivel hangolják a népet, lehetöleg egy személy ellen, amelynek eredménye; "hogy dögöljön meg a rohadék, mocsok" (így beszél az egyik "NEM"-nek vigyorogva örömét a pofámba vágó ápolt külsövel flangászó "hölgy" a Hajós utcai házban), akkor el lehet képzelni mennyi érdekük füzödött ahhoz,h. tisztességesen kiterítsék a "szavazólapokat" az asztalra. Arról nem is beszélve, hogyan kezelik a pecséteket, az urnazárókat, a úrnákat magát. Több helyen "zsákolták" a szavazócédulákat, pedig a visszazárt, lepecsételt, jegyzökönyvezett urnákban kellene minden esetben tárolni! Aki ezt jegyzökönyvezi, azt persze személyében támadják, nehogy szembe kelljen nézni a tényekkel.
Nemzeti önpusztítás 1918-1920 után a nemzeti önbecsapás?
Az,h. a fidesz miért? és hogy-hogy? az számomra teljesen világos. Akinek nem az csodálkozzon.
Én megtettem ami tölem tellett. Ez az én dolgom. A többi Tiétek.
*** 1-2 adat Egyiptomról: Lakossága kb.60 millió, területe kb.1millió km2, a lakosság száma évente kb. 1millióval nö! Az ország területének kb. 96% vagy kö- vagy homoksivatag! Tehát 60 millió ember él kb. 60 ezerkm2-n! Mo. területe 93 km2!!!Még pár hónapig 10 millió lakossal...