Bocsika,hogy csak úgy beleszólok,de....
Szerintem az életben minden ami túlzás előbb utóbb vissza fog ütni.
Lehet,hogy aki vegetáriánus vékony,de bocsika nézzétek már meg a bőrüket közelről ...a 9 évvel fiatalabb hugimé,mint a pergamen.
Én 19 éveskoromig nem ettem húst,nem azért mert egészséges,sőt a hetvenes években mikor kisgyerek voltam az elég gáz is volt.Volt,hogy veréssel próbált anyu húsevésre bírni...nem ettem húst,mert nem kívántam és ha megkóstolttatták velem undorodtam,ha lenyeltem visszaköszönt. Most a ló másik oldala a divat semmi husi. Én magamról annyit tudok nagyon beteges gyerek voltam,igaz csak növényi dolgokat ettem és sajtot.Mikor babát vártam 5 hónapig nem híztam akkor mondták baj lesz,mert beteg lesz a kicsim.Akkor minden este a férjem leült velem szemben és legalább 20 dkg sonkát vagy husit meg kellett ennem.Trükköztünk, fűszereztünk.Megszerettem,de ha 3-4 napig nem látok húst nem bánom,de van,hogy eszem mindennap.Aztóta sokszor 1 évig nem fázom még csak meg sem.
Mióta húst eszem azóta erősebb vagyok. Úgy gondolom,mint ahogy az sem tenne jót,hogyha csak húst hússal eszem az sem lenne jó,ha nem fogyasztanék belőle.
A sok génkezelt vegyszeres zöldség nem hiszem el,hogy jót tesz.A bioval sem tud megfogni senki,az a bio amit tuti csak én termesztek.A barátnőmék bio búzája attól bio,hogy nem 2 zsák,hanem csak 1 zsák műtrágyát kap.Nem akarok horrort írni a biogyümölcsökről sem...
Az egészséges életmódról...Próbáltam 2000-ben visszatérni,hogy egészség meg természetgyógyászat.NNo 1 rahedli pénzt legombolt rólam a természetgyógyász orvos és majdnem belehaltam a terápiába,mert pont olyan cuccal etetett ami ártott nekem.Még jó,hogy az örök kételkedő férjem mentőt hívott,mert különben ha a természetgyógyászra hallgatok most hasnyálmirígy nélkül üldögélhetnék a gép előtt ha élnék.
Szóval csak semmi tulzás.Bocsika a hosszért.