Kedveseim!
Én egy betegesen sovány 57 éves vegan vagyok. (167cm/60 kiló) Ahhoz, hogy kiépítsem, ezt az étkezést, hogy mindenben megfeleljen az embernek, kellett 15 év. Telejesen rábíztam magam a természetre és helyesen tettem. Ma már egy erős, magabiztos ember vagyok. A segítségemmel emberek szabadulnak meg a kikóiktól és a szenvedélyeiktől. Nem vagyok mágus, csupán egy érdeklődő és felelősséggel bíró átlagemben. Néha viccesen mondom azt, hogy mágus vagyok, mert arra az emberek odafigyelnek. A mágia mindenkiben létező erő, ami felszabadítja és boldoggá teszi. Csupán látni tanítom az embereket.
Véletlenül ismerem is Annácskát. Annyit mondhatok, hogy nem sok fogalmatok van az egészséges testről. Van egy csomó hely, ahol lehet olvasni az egészségről. Örülök, hogy megtaláltalak benneteket, mert túlságosan el vagytok ájulva magatoktól.
geocities.com/all_are_one.geo/hun/aranypor.html
Ezen az oldalon, elég hosszan lehet olvasni, milyen hátránynl jár a felelőtlen, vegyes étkezés. nem magamfajta laikusok, hanem híres tudósok cikkeiből. A nagy oldal tetején és alján vannak a cikkek, ha az alapoldal nem érdekel benneteket.
Ez egy pro üzenet volt. Ennyivel nem ússzátok meg.