Hát nemt'om....
Én a vizes munkához azt a csapatot hívtam, aki szüleimnél gyönyörűen megoldotta a feladatot.
A két nap, amíg dolgoztak nálam, végig balhéval telt, hogy ne akarják jobban tudni, hogy én mit akarok, viszont ha azért lesz vmi szar mert én hülye voltam, az legyen az én bajom.
A vége az lett, hogy kértem állítsák össze a számlát. Első oszlop: anyag, második munkadíj.
Az elsőt kifizettem mint a katonatiszt, mert láttam, hogy végülis beépítettek mindent, amit felírtak. Aztán végigmentünk az összes általuk végzett szerelésen (paldóösszefolyótól mosógép csatlakozáson át a bojlerig + a full konyha) és végül az elvégzett munka kb. 30%-át fizettem ki. Volt nagy hörgés, de megmondtam, hogy lehet nyugodtan balhézni, de akkor igazságügyi szakértőt hívok, plusz emlegettem mindenféle kamarákat. Nem tudom, hogy ez hatott-e vagy csak hülyének néztek és megunták, de végülis 30%-ot kaptak.
Ez után elmentem a Vasedénybe, vettem ezt-azt és kijavítottam, csak úgy hobbiból amit elb-sztak. Ezt persze nem mindenkinek van lehetősége megtenni, de a munka végi MEO-t és a hibák megmutatását szerintem mindenkinek meg KELL csinálnia, egyébként elpofátlanodnak.
Így került anyaggal együtt kb. 70 rugóba a vizes szerelés, volt, aki meg kb. 250-et mondott, meg ami még rájön menet közben. Hát elmegy mindenki a francba.
Filburt