"Gondáról" csak annyira lehetne egy objektív vitakörben szó, h. a saját neve alatt ír. De én mindig írom,h. ne rám acsarkodjanak, hanem az idézet mondatokra, a kéopvelö gondolataira reagáljanak. Nem az én igazamat képviselem, hanem azt amit kiolvasok itt az összefoglalóból. Senki, de senki nem vette komolyan az idézet sorokat, hanem ami nem lehet az nincs alalpon ignorálta azokat. Visszatetszö viselkedés.
Én elismertem elöbb-utóbb mindig ha tévedtem. Többek között ezért is szeretnek barátaim.
De itt szerintem igaza volt az MVSZ-nek,h. a politikum nem tette meg a kötelességét, pedig volt ideje...stb.
Igaza volt az MVSZ-nek,h. milyen hazug érvekkel kampányolt a kormány, h. milyen ország az ahol kínosan kerülik a kezdeményezö szervezet elnökének nyilvános szereplését a nagyobb fórumokon. Ahol többnyire csak idézték, ferdítették, kommentálták mondatait. Volt amikor le is tiltották...
Miért nem vele vitázott Gyurcsány a magas pódiumról? Azért mert ez egy ilyen ország? Egy Bolgár többször fölhívta, majd amikor nem volt ott, persze akkor többnyire hagyta aljas módon hátbadöfni,...de ez egy más történet.