Törölt nick Creative Commons License 2005.01.02 0 0 16981

Szia Topic!

Nagyon negatívak lettünk, sajna nem ok nélkül :-(

A földrengés híradásain én is nap mint nap elborzadok , egyszerűen nincsenek rá szavak :-(( Láttam a tv-ben, ahogy "temetik" az áldozatokat (azért az is jellemző, hogy a HírTV-nek ez volt a legfontosabb, hogy ilyen jeleneteket mutasson), azonosításra nincs idő a járvány-veszély miatt, és arra gondoltam, hogy csonkacsaládok ezrei maradnak bizonytalanságban, hogy él-e aki eltűnt vagy már rég egy tömegsírban nyugszik.

Gyümi, nagyon szomorú, ami a barátnőddel történt. És éppen Karácsonykor (nem mintha bármikor máskor nem lenne ilyen szomorú)! Az ember egy párhetes vetélés után sem akar felkelni és tovább menni, hátmég ekkora nagy babák elvesztése után :-(((

Ildi, az oltással kapcs meg tudlak érteni, én ma egy másik dolog kapcsán inogtam meg, méghozzá az oltás irányába.

Szóval az én anyukám olyan perverz, hogy néha nézi a reality tv-t. Na abban volt egy kisfiú, akinél a bárányhimlőnek egy nagyon súlyos szövődménye lépett fel, a teljes nyirokrendszere begyulladt, 41 fokos, csillapíthatatlan láza lett, a dokik lemondtak róla, de egyszercsak felébredt, úgy, hogy kutya baja, és azóta jól van teljesen. Az orvosok nem értették a dolgot, szerintük csoda történt.

Én nagyon szeretném, hogy Balázs bárányhimlős legyen, hogy minél előbb átessen rajta, de mondjuk jövőhét végén kimondottan nagyon szeretnék egy bárányhimlő-talit Illdiékkel, melynek keretében Balázs több ízben eszik, iszik Eni után, majd pediglen szájoncsókolja, na ha ezután sem lesz semmi, akkor én márciusban csináltatok Balázsnál egy ellenanyag-tesztet, mert én pl úgy szereztem védettséget rubeola ellen, hogy sosem kaptam el, és ezt Balázzsal való terhességem előtt nemsokkal kellett megtudnom, szégyen :-))

Szóval ha valaki mondjuk nem kapja el a bárányhimlőt, akkor azért fertőz? Gondolok itt Enire, tehát ha akkora mázlista, hogy csak csendben védetté válik, akkor is fertőz azért pár napig? Ugye igen? :-)

Nekünk ma is nagyon aktív napunk volt, 10-kor keltünk, kimentünk Budaörsre, Elektroworld, Praktiker, délre jött az asztalos, beszerelni a Jézuska főzőlapját és sütőjét és feltenni a Jézuska csillárjait, így mi Balázzsal leléptünk az Ikeába és egy nagyon-nagyon jó délutánt töltöttünk ott el, abban az illúzióban, hogy nincs semmi más dolgom, csak itt ülni és nézni, ahogy a gyerekem játszik. Kapott Balázs egy új paplant és párnát, hozzá persze új huzatokat, imádja :-))

Aztán hazajöttünk, leteszteltem a konyhai cuccokat (nagyon király), utána letettük Balázst és leszedtük a karácsonyfát. Jó kis utolsó pihinap volt ez :-))

Ana