Én nem Bp-et utálom, hanem....
......a BKV-t. Ahelyett, hogy egyes járatok útvonalát meghosszabbítanák inkább rövidítik. Persze értem én, hogy így a jeggyel utazók dupla árat fizetnek. Javaslatom, hogy egy buszjárat max 2 megállót menjen. Ez jó a BKV-nek, hiszen a bevétel szépen megugrik, jó annak aki a buszok beszerzésével van megbízva, hiszen sok busz sok pénz a zsebbe, jó az államnak, hiszen nagyobb dugó több benzin.... Az fel sem merül, hogy mint más világvárosban minél hosszabb járatokat indítsanak, akár a város egyik szélétől a másikig. Nem. itt metrót építenek rossz vonalvezetéssel, olyannal ami majdnem párhuzamos.... Ahelyett, hogy meghosszabbítanák a "piros" metrót a délitől őrmezőig (Alkotás u.- M Zs. körtér Kosztolányi...) És addig is a 4-6 villamosból az egyiket teljes körben járatnám (össze lehetne kapcsolni a 61-essel. A sinek megvannak...
.....azt, hogy semminek nincs gazdája. Valamit megépítenek (persze nem alkalmazkodva a környezthez, hiszen sok apró tervezési megbízás és kivitelezési megbízás sok apró forint a zsebbe -tapasztalat:-((( ) Átadják nagy pompával aztán senki nem törődik vele. Onnan már nem érdekes senkinek, hogy átadás után egy évvel is széplegyen jó legyen. Ez már nem üzlet. Na azokat utálom akik ezt teszik, legyen az polgármesteri hivatal, vagy bármely társaság.....
...... azt is, hogy a Széchenyi panoráma útnál a kilátót (Nem a jánoshegyi) nem lehet használni nem látni semmit a fáktól.....
......azt is, hogy a kilátóval szemben nagyon úgy tűnik, hogy valaki "lenyúlja" a (szerintem) közterületet, de ezt meg kéne nézni a földhivatalban. A meglévő kertjéhez ügyesen hozzákerített egy szép darabot aminek egy részét már be is füvesítette. Igaz a kamerák és az infra az új területet még nem figyelik. kell hozzá még 15 év??? ....