tigristomi Creative Commons License 2005.01.02 0 0 875

És kénytelen vagyok még egy rémes történetet elmesélni. Nagyobbik lányom (aki főleg zöldséget és gyümölcsöt eszik, de nem vegetariánus) egy időben sáska kungfu-ra járt. Volt ott egy lány (én is láttam, egy buliban nálunk is volt), gyönyörű, egészséges mint maga az élet. Évekkel később hallottam róla - áttért az EGÉSZSÉGES ÉLETMÓD-ra. Magvak, bioételek, homeopátia, minden amit akartok. Született egy kislánya, akit ezek szerint nevelt. A gyerek állandóan csontsovány volt. Szülei, anyósa apósa mindenki szörnyűlködött, de ő mindenkit lehurrogott. Egy éves korában a kicsi tüszős mandulagyulladást kapott, természetesen antibiotikum szóba sem jöhetett, csakis homeopátia meg ilyesmi... meghalt a gyerek. Azóta a férje elvállt tőle és ideggyógyászhoz jár, mert nem tudja megbocsájtani magának, hogy ezt hagyta, a lány valami lepusztult lakásban él magából kifordultan, csontsoványan, a szülei kitagadták, de még mindig az EGÉSZSÉGES életmód híve.

Ugy latszik vannak emberek, akiknek sikerul mindenben a negativ szelsoseges peldakat megtalalni. En rengeteg embert ismerek, akik gyerek koroktul vegetarianusak, gyerekektol nagypapakig, sportostol a testesebb emberekig.

Olyannal valahogy en meg nem talalkoztam, hogy abbol vkinek is baja volt, mert szuletesetol fogva nem evett hust.

Ha vki utana nez, akkor azt talalja, hogy millionyi ilyen ember van. Ezert szamomra mindig rovidlatasrol tanuskodik, amikor vki felhoz egy egyedi peldat, aztan azt altalanositja, meg ebbol meg filozofiat is csinal.

Előzmény: AliceCsodaországban (105)