sz_bela
2004.12.30
|
|
0 0
164
|
Sziasztok!
Nekem október 1. óta van egy kék iPod mini -m. Nagyon meg vagyok vele elégedve. Windows alatt használom. Néha kicsit "megbolondul" de ez csak annyit jelent, hogy hosszas várakozás után az iTunes nem találja az iPod-ot, majd kiírja, hogy Uptade-eljem vagy Restore-áljam. Általában ilyenkor újraindítom a gépet és újrapróbálom. 10-ből 9-szer eddig ez múködött, nem kellett restore-álnom az iPod-ot. Egyébként párszor már megtettem. Ez csökkenti az élettartamát vagy nem számít, hogy az ember hányszor csinálja meg a restore-t???
Szóval, magával a kis kütyüvel nincs gond de néhány napja a hozzá kapott fülessel van egy kicsi. A bal fülhallgató maximum hangerőn elkezdett recsegni. Persze csak a basszusoknál. Általában elektronikus zenéket hallgatok amikben van bőven basszus. Köznyelven: "tüc-tüc" zene. :) Az EQ-t Dance-re vagy Electronic-ra szoktam állítani. Kérdésem: Mindezek együtt okozhatták azt, hogy max. hangerőn recseg? Mármint, az EQ, a tüc-tüc zene és a gyakori hangos zenehallgatás együttese? Ha kicsit lejjebb veszem a hangerőt a maximumról akkor már nem hallható, tehát csak maximális hangerőn.
Viszont tudtommal ezekben a készülékekben lenni kéne valami védelem az ellen, hogy a zene ne tegye minimálisan sem tönkre a fülhallgatót, nem?
Köszönöm előre is a válaszokat! |
|