Sziasztok!!!
Most jutottam odaig, hogy vissza tudtam olvasni, es meg van is egy kis idom irni...persze lassan kajaido, de igyekszem verni a bilentyuzetet....
Tehat ahogy mar tudjatok, Botond fiunk megszuletett...csaszaral, igy most meg kicsit ramatyul vagyok (fizikailag nehezebben turom, mint Bendinel), de remelhetoleg ez hamarosan jobb lesz...A mutet amugy jobb volt mint Bendinel, rogton lattam a kicsit, es a harmadik naptol mar velem is lehetett...
Edes, aranyos baba, eszik, alszik, es sokat nezelodik....Bendi nagyon oda van erte, imadja, mi meg azert imadjuk Bendit meg kulon is, hogy ilyen klassz testver, es ilyen jo a kicsivel...
Tej van, remelem, hizik is a kisoreg, mert megsem lett orias bebi (csak a feje nagy:-)
Igazan jo ketgyerekes anyukanak lenni!:-)
Lassan lesznek kuldheto allapotu kepek, majd terjesztem (e-mail-ben...).
Pedrus, orulok, hogy mindenr endben van!!!! (azt nem mondtak, hogy megis mit jelentene, ha valami baja lenne azzal a papillaris izommal? szep kis felvilagositas..:-(
Pocka, nem semmi kis izzos tortenet! azt hiszem, engem is a szivbaj kerulgetett volna...
Orulok, hogy szep karcsonya volt Mindenkinek, Halci, tok jo palyat epitettel!!:-)
Boha, remelem, Ti is atveszelitek a ket hetet a rokonokkal!:-) Beszamolot kerunk a zalakarosi kenyeztetesrol! (irigy-irigy...).
Dobyke, gratula a feluleshez es maszashoz, vege az "aranyeletnek", most mar lehet "rohangalni" a kicsi utan!:-) (kep johet nekem is!!!!)
Mano, Neked jo pocaknovesztgetest a jovoben! (UH-d mar nem is lesz???).
Nem tudom, mikor jovok ujra, mert a karifa elfoglalta a gep helyet, es igy bonyas irni...ezert aztan most kivanok:
SIKEREKBEN GAZDAG, NAGYON BOLDOG UJ EVET A TOPIK OSSZES "LAKOJANAK"!!!!!