Már nem először hívtak helyre idén szilveszterkor szórakozni, de én minden lehetőséget visszamondom, bár akár el is fogadhatnám, de inkább mégse.
Azért teszem ezt, mert szarul sikerült évet egy szarul sikerült szilveszterrel illik lezárni, már csak azért is, hogy utána szebb legyen a következő év, mondjuk ennél nem lesz nehezebb szebbnek lennie. Félek, hogy ha elmegyek haverokkal, akkor véletlenül jól fogom magam érezni és akkor fel fog borulni az a tézisem, hogy szarul sikerült év után szarul sikerült szilveszter illik és kénytelen leszek módosítani az álláspontomat arra, hogy szarul sikerült év után jól sikerült szilveszter szokás... Éppen ezért valószínüleg otthon leszek magamba és nem fogok csinálni semmit, hogy szarul érezzem magam, de végülis ez nem lesz szar, hisz ez egy önként vállalt rosszérzés, ami ilyenmódon megtisztít a 2004-es év minden bajától és lezárva egy rossz sorozatot egy új, reményteljesebb dimenzióba vezet engem...mármint itt a 2005-ös évre értem, hogy új reményteljesebb dimenzió, de szerintem felesleges volt ezt megmagyarázni mert elsőre is értettétek.
Lényeg a lényeg (bár a lényeg lényege lényegében lényegtelen):
Boldog Új Esztendőt Kívánok Mindenkinek! :)
EdgE