MUMI74 Creative Commons License 2004.12.30 0 0 1682

Igen valóban ennyit tesz ha még egy kicsit vár az ember. Mi még szeptember vége felé mentünk el az Opelhez megtekinteni miből lehet válogatni, november legvégére jött meg az autó. Nem volt igazán megrendelve előleget sem kellett fizetni mert mondták, hogy többet is rendelnek be belőle de csak úgy, hogy legyen a "kirakatban" úgy hogy ha valamelyik szín megtetszik akkor lecsaphatunk rá így volt először 1.0 Scarab majd 1.2 fehér és mire végleg kitaláltuk ezüst színű. A lista ára ekkor volt ennyi a klíma nélküli változatnak mint amennyiért a fater-fater vette.

A dupla záráson a reteszelést érted? Édesapámnak van elegance Vectra-ja és ha megnyomom távírányító gombját 2X akkor lehet hallanni, hogy a zárás után még "reteszel". Ezt mi is kipróbáltuk forgattam is a felhasználói könyvét de azt találtam benne, hogy ez a funkció akkor létezik ha gyári riasztó van belerendelve és gyakorlatilag a riasztóval mint extrával kerül bele.

Észrevételem még a következő (állítolag már Astrás ismerősőmnek is feltűnt ez a jelenség), hogy akkor gyorsul az autó igazán amikor úgy odalépek a gázpedálra istenesen  és engedem vissza, van egy pont amikor megugrik mintha "turbo" lenne benne. Tehát olyan mint amikor sok üzemanyagot kap és kevés levegőt mintha bezabálni akarna.Hmmm különös. Lehet, hogy majd pár ezer km elteltével ez majd megszűnik? A céges 75 lovas 1.2-nél ez nem tűnt fel ennyire. Az 2003-as év végi széria.

A belső világítást én is kifogásolom, hogy vezetés közben vakít amikor az utasnak én kapcsolom fel!, hogy esetleg a kivilágítatlan! kesztyűtartóban matatna vagy netán a térképet nézné meg. A könyvben láttam, hogy van olyan  felszereltségű modell amiben  ez már normélis lámpatestel ki van küszöbölve. Utána nézek, hogy utólag be lehet e szerelni azt a típusú lámpatestet és egyben hátulra is mert a helye megvan.

Ami még feltünt hogy valószínűleg nem túl erős a feszszabályzó vagy a generátor mert nagyon látszik a feszűltség ingadozás a lámpákon akkor is ha tekerem a kormányt vagy alapjáratról egy kicsit felpörgetve a motort is látszik.

Egyébként teljesen korrekt eddig. 

Előzmény: fater-fater (1676)