MUMI74 Creative Commons License 2004.12.29 0 0 1672

Recseg a kormány? pontosan hol hallod vagy érzed (állandóan csinálja vagy csak bizonyos helyzetben?)

Én kecskeméti Opelnál vettem (Opel Tormási), de rendesek voltak mert figyelmeztettek, hogy volt gond  már más Corsánál vagy legalábbis korábbi modelleknél is, ha hallok valami gyanúsat vigyem vissza azonnal ráállnak az ügyre pedig ez rossz reklám lenne elméletileg egy típusnak, de nem csináltak zsákbamacskát és elmondtak még egy-két típushibát mire figyeljek. Ez nem szégyen más márkáknál is előfordul típushiba csak ki szépítik. Sőt kb 2 hete felhívtak, hogy meg vagyok e elégedve márkával van esetleg jó vagy rossz tapasztalatom típussal kapcsolatosan. Lehet ezt értelmezni negatívan is. Megmondták, hogy ez a Corsa gyakorlatilag az Opel "kisautója" ne várjuk el tőle feltétlen 4-5 milliós kategóriájú autó minőségi belsejét stb. Viszont úgy vettük át az autót, hogy a párom kapott egy nagyon szép virágcsokrot meg kaptunk egy Opel ajándék csomagot + egy Polaroid képet az új autóról ahogy  körbe álljuk mint új tulajok + korábbi hozzászólásomban már írtam a kedvezményeket amit kaptunk. Ezért volt furcsa a kolléga klimás modellje mert ha jól emlékszem az alapból 150 eFt-al drágább volt listaáron de nem elképzelhetetlen. Lehet, hogy ez máshol is be vett szokás de jó pár éve a Peugeot-nál úgy vittem el az autót mintha egy doboz cigit vásároltam volna kifizettem és még csak épp hogy elköszöntek! Na de a szervíze még ennél is rosszabb volt!!!! Soha de soha többet ne lássak Francia, de legalábbis Peugeot autót még ingyen sem kéne mert szervízre többet fizetnék mint magára az autóra amikor megveszem újonnan!!! Rossz a tapasztalatom a márkával kapcsolatosan.

Előzmény: no_holy_shit (1671)