dj
2004.12.29
|
|
0 0
3654
|
Nem használtam ezt a programot, csak más programok viselkedéséből kiindulva próbálom kitalálni, hogy mi lehet a probléma.
Na szóval, a démonok általában az /etc könyvtárban valahol létrehozott konfig fájlokat használják. Vannak olyan programok amik felhasználóként indítva a felhasználó saját könyvtárában hozák létre a konfigurációs fájlt, ezért amikor a felhasználóval indítod akkor jól működik, de egyébként nem, mert nem talál az /etc alatt konfig fájlt. El kell olvasni, a README-t vagy a hozzá adott dokumentációt, hogy ahhoz, hogy démonként a megadott beállításokkal fusson hol kell lennie a konfig fájlnak.
Konzolon kiadott parancs az amikor nyitsz egy terminált és ott root-ként vagy userként kiadsz egy parancsot. Ilyenkor azért normalizálódik szerintem a helyzet mert root-ként kiadod a firestarter parancsot, akkor vidáman körülnéz a /root könyvtárban ( ha itt nem találna akkor az /etc alatt is keresné ) és megtalálja a konfig fájlt azt magára húzza és védi a kis renceredet. Hangsúlyozom ez csak elméletileg és szerintem van így ennél a proginál. |
Előzmény: suhodminyák (3653)
|
|