Ejnye, Juvefan!
Alany, állítmány, tárgy, határozó, jelző. Elemi ismeretek, már az általános iskolában is tanították.
1.) Gondolkodj el, idézd fel ezeket, mit is jelentenek.
2.) Ezután olvasd el a lányka esetét
3.) Értsd meg, min is bosszankodott meg Pál apostol Megtalálod, oda van írva. (Segítek, azon, amit a lányka művelt, hogy napokon át kiált vala, mondván: Ezek az emberek a magasságos Istennek szolgái, kik néktek az idvességnek útját hirdetik.)
Az áldásod meg akkor teljesüljön, ha nem attól az istentől van, akitől eddig szóltál.
Egyébként én is kívánom, térj meg bosszantó istentelenségedből, arrogáns hgys bunkó mivoltodból, leplezett gonoszágodból, mellyel elítélnél anélkül, hogy rámtekintenél, hogy megvizsgálnád, ki is vagyok, mit is mondok, milyen is az én istentiszteletem. Kívánom, térj meg emberek hirdetéséből, Krisztust kéne hirdetned, bárcsak megértenéd, Pál semmiképpen nem engedte sem magát, sem mást hirdetni (Apollóst sem), és embereknek nem emberekre van szükségük, hogy embereket ajánlgassanak nekik az Úr helyett.
Amíg te az élő Istennel, és apostolaival ellenkezel, nem hiszem, hogy áldott lennél, inkább Pál apostol megátkozta az ilyet... Szóval én sem áldalak addig, amíg ilyen nyilvánvalóan istentelen vagy.
CSerfa