Angiszeged Creative Commons License 2004.12.28 0 0 16761

Na lépjünk tovább csajszik!

bárányhimlő: Én is azon az állásponmton voltam, h a védőoltás hülyeség. Nem tudom... Én gyerekkoromban végigkínlódtam a 4fal között a betegséget, pedig nem volt semmi durva benne. És ezek a mai himlők állítólag már durvábbak.

Jövőhéten beszélek erről a gyerekorvossal, Én remélem, h nem kapták meg a lányok...

Pocka! Te nagyon csinos vagy, ne szórakozz! Honnan akarsz fogyni?

A Gyümire szimplán csak hót irigy vagyok:). Én hájpacni vagyok még mindig, és asszem maradok is egy darabig:(. Ha zabálok, van tej rendesen, amint visszaveszek, érzem a tejhozamon, ez van, beáldozom magam:). Mindent a szent cél érdekében. Ja, ma 3hós a csaj (a kisebb), és ma felfedezte a kezét, nem is gondolnátok, h kerek 6kiló, szóval hízott 1hónap alatt 530grammot, ami beleszámítva a 2hét kórságot nem is olyan rossz:).

Lakást pakolunk, renoválunk nonsztop, a gyerekszoba kész, és gyönyörű lett:).

A fürdőbe vettünk egy nagytükrös szekrényt, amiben ha akarom, ha nem, látszanak nem kecses idomaim. GRRRRRR

Bobust holnap készülök felhívni, ha minden igaz, vasárnap reggel hazamentek:). Totál kikészült a klinikai személyzettől, Bendit karácsonyra való tekintettel beengedték a magas földszintig (elmehetnek a bús p....be). A klinikán még nem lövellt be istenigazából a tej, de 40grammokat már szopott a szépnevű gyerök.

Pussz Topic! Szipolyka, nézek postát mindjárt.