Azt már észrevettem, hogy egyes topikok törzsirói egyenlöbbek az egyenlönél, nekik bárkit szabad leostobázni bárhol, de ha valamit magukra nézve félreértenek, akkor megy a vádaskodás, hogy merészel ilyet a másik...
Érdekes, hogy csibekicsi érthetöen leirta (sztem) hogy a hozzátartozója nem akar orvoshoz menni (ahogy anyu sem) és ilyen esetben nekik ezt ajánlotta a doki és vitamninként be is veszi néha, a mi esetünk nem pont ugyanez, igy nem fogom alkalmazni az ö módszerüket, a xanax reklámozásával én sem értek egyet, de csibekicsi nem ezt tette, ö a saját tapasztalatát leirta és kész. Felnöttként kezel, akiröl feltételezi,hogy nem fogom egyböl ezzel gyilkolászni anyám, csak mert ö irt róla.
Ahogy a többiek sem reklám miatt irtak gyógyszerneveket, hanem mert én kértem, hogy tudjam, minek nézzek utána.
Sztem a homeós cuccok ajánlgatása is elég bizarr, mert azokat sem igy kell bekapkodni, netes ajánlgatások után, tudnak azok is kárt okozni helytelenül használva. De ha ajánlani fogod valakinek, nem fogok odarohanni és durván lebutázni, csak mert más a véleményem, mint neked.
Huzzanak el innen a mások fikázói, de gyorsan.