mellékhatás Creative Commons License 2004.12.28 0 0 1842
Ez a randalirozás alkat kérdése. A hőzöngés kiveszése pedig az elsivárosodó lelkek, az elsivárosodó világ természetes velejárója. Punnyadt egyenemberek. Én ezt egyáltalán nem tartom jónak, vagyis nekem nem felel meg, nincs ínyemre, ettől még tisztában vagyok vele, miféle korban élünk, leírtam már az előbb. A neoprimitívben is lehet vitalitás, és ez a kezünkbe kapott kép- és a hangkommunikáció, mint mondottam.

Másfelől mi semmiféle erős eszközökhöz nem nyúltunk, itt a sztori:
http://honlap.atspace.com/sites/sites080.html

Miért lenne erős eszköz egy 'Pénisz Sanya' nick? Viszont suttyók a delgomb mögül piszkosul el tudnak vadítani eleve instabil érzelmi világú értelmiségieket vagy félértelmiségieket. Ha ma megnéznéd miket moderáltak ki anno, nickestül, elképednél. Természetesen egy leendő IBM managertől, mint Te -- a bemutatkozásodban olvastam --, nem várom el, hogy háborúzzon, randlirozzon stb. De az se szerencsés, ha valakik az "igazságvágyukat" delgombbal érvényesítik olyan emberekkel szemben, akiknek egyszerűen csak más a habitusuk. Soha nem írtam le, most megteszem. Én azon akadtam ki a Kávéház inkorrekt moderátori szétverésénél, hogy nem derülhetett ki, mi lett volna belőle sztalinista terror nélkül. Biztos, hogy lepusztult volna, csak nem mindegy miként. Elnézést, de unom az egészet. A Kávéház engem a régi Ifjusági Parkra emlékeztetett, ahová nem lehetett farmerben bemenni. Ennyire egyszerű az egész. Egy ilyen szándékot érvényesítettek a gerontakraták. Nna, már kezdem felhergelni magam, úgyhogy kiszállok.

Az egyik bloggertársam figyelmeztetett rá, hogy mit tökölök ezeken annyit, régen jó volt a Fórum, ma meg szar. El kell menni és kész. Csak sajnos néha -- egyre ritkábban -- berúgok és akkor randalirozok egyet. Kit zavar? Engem!!!
Előzmény: buki92 (1838)