Ferenc(hurrikán) Creative Commons License 2004.12.28 0 0 48

Hát igen valahogy a macskát nemigazán hatotta meg a jóhangulatú Karácsony este, még az arcát is eltakarta!:) Dehogynem, vannak konlfiktusok Johnny-val, még jó hogy helyesen letudom írni ezek után!:) Én csak simán Dzsoni-nak szoktam írni!:) Volt már többször, mikor rohantak egymás után.. tudod a kutya mindig irigy a macskára, hogy a macska a fotelon, neki megcsak a sarokban egy rongy jut!:DD De a macska a szomszédban van a mamáéknél, a kutya meg nálunk van általában +a házban ha éppen nagyon hideg van. Mert mindkettő egy házban nem férne meg.. szétrtimbolnának mindent a menekülés/üldözés közbe a kutya javára!:))

Uhh, ja igen, van fennt mikrofonom a padláson, hát nemsemmi hangok jöttek le a géphez, mikor egy-egy nagyobb széllökés nyomta a tetőt félelmetes volt. Nem is aludtam 04h-ig, mert elég jó volt ilyenkor tegnap, éjjel/hajnal ki hogy nézi 2:30-3:00-ra már a +10.0 fokot értük el és emelett a ddk-i szél néhányszor a 80km/h-t is elérte, szóval megnézném, hogy mikor volt utoljára December végén(!) éjjel/hajnalban +10fok és viharos szél!

Előzmény: Sandorson (47)