Sziasztok!
Előre bocsájtom MEZEIUSER vagyok! :))))
Röviden: Van egy remek 6600-ás mobilom, ami alapban remek?! készülék, de egy-két dologgal a sírba visz.
Nevezetesen a bluetooth kaocsolattal. Egyszerűen nem kapcsolódik a PC-hez.
Amikor megvettem, vettem hozzávaló bluetooth kütyüt, természetesen egyszerűnek tünő plug & fly-t csak össze kell dugni. ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ
A rendszergazdánk 2 napig túlórázott vele. Majd működött egy kicsit, ezután felmérgeltem magam, és visszavittem a pgsm-hez az egész szerkezetet meg a laptop-ot, majd onnan a nokiához vittem ahol a srácok nagyon rendesek voltak és mintegy 2 nap alat megcsinálták. És 2 napig megint működött. Majd eltelt fél év, és most szükségem lett volna, hogy kapcsolatba lépjek a laptopal. NEM MŰKÖDIK megint és semmit nem csinálltam vele. Gyűlölöm, ha vmi nem mükszik, főleg, ha működnie kellene.
Ne hari, ha volt má szó erről, egyszerűen nagyon felqrtam magam.
Remélem olvassák ezt a topikot a NOKIA fejlesztői is. Amennyiben igen volna egy pár kérdésem hozzájuk. Állítolag itt fejlesztik a szoftvert. (Igaz ez?)
1, Szeretném megtudni, hogy a fejlesztésért felelős személy(vezető)kap-e fizetést?
2, Ha igen, tudja-e mi a dolga neki?( Amiért a fizetését kapja)
3, Ha igen miért nem teszi a dolgát?
Miért is kérdem én ezt?
Elképzelhetetlennek tartom azt, hogy olyan termékeket kell előállítania ami gyakorlatban működésképtelen, illetve csak minimum programozói végzettséggel lehessen használlni.
Mert, ha ezt kapta feladatául akkor azt tökéletesen teljesítette, de ezt elképzelhetettlennek tartom.
Volna még néhány kérdésem, de sajnos indulatból írtam, és nem olvastam el az előzményeket, ezért mindenkitől elnézést kérek+ meg azért is hogy hosszúra sikerűlt ez a monológ.
Még 1x sorry mindenkitől