Kellemes Karácsonyi Ünnepeket Mindenkinek!!!!
Ma ahogy takarítottunk itthon, s mikor a porszívózással végeztem volna a szobámban, gondoltam a számítógép környékét is rendbehozom és gondoltam a billentyűzetet is átszívatom, hogy a gombok közül hozza ki a port, hát erre nem beszívta a "C" betűmet!!:))) A porszívózás végén a porzsákból kerestem elő és helyeztem vissza, hogy tudjak írni C betűt is!:) Kellemes hangulató volt már ez az este is, és a Szeretet a legfontosabb a hó már nem számít. Ugyanis:
ez az, hogy nem repkednek a mínuszok, olyannyira, hogy 0fok fölé mentünk így éjfél közelettével, és 5 másodpercig(22:58-kor), láttam a lámpa fényénél egy pár darab hószemet!! Jó érzéssel töltött el, így rohantam is lefele a lépcsőn, hogy kinnt a szabadban érezhessem , de mire leértem elálllt!:(( 23:20-kor pedig eső és fagyott eső kezdett esni. Inkább maradtam volna az ablaknál, hogyha fél percel is de tovább lássam azt a pár szem havat. Így ebben az évadban, 10másodpercről 15 másodpercre emeltem mikor én a saját szememmel hószemeket láttam hullni az égből. S megsúgom, hogy Sopronban 21h-óta már +10fok van, jön a meleg ny felől, úgyhogy ahol most hó hullt(pl Ék Mo) sajnos holnapra mindehol kellemes meleg lesz Karácsonyra. És sár. 27-től pedig eső 10mm körül.