Karády
2004.12.22
|
|
0 0
43
|
Nem nagyon olvassák ezt a fórumot, de hátha.
Trükk: 54-es busz délpesti irányba megy, a Soroksári útnál, ahogy az Illatosra kanyarodik tolvajok szálnak fel. Egy megállót mennek, majd leszállnak nyakláncokkal a kezükben. Az emberek bambulnak ki az ablakon, s fedetlen nyakaikról eltünik a lánc. Ez persze a nyári időszakra értendő. Jómagam két hónap leforgása alatt öt ilyen esetnek voltam szemtanuja.
Trükk II: Két alak ma összevissza császkált a buszon, mindig az aktuális áldozatjelölthöz lavírozva ott kitekintve az ablakon, fennhagon kommentálták, hol kellene leszálniuk. Mivel nem volt ideális a helyzet ezért egy forgalmas helyen a kiszemelt idős hölgyet próbálták zsebelni. Egy darabig még takargattam a nénikét, de gyanussá váltam a delikvensek számára és a nénit a "csomagra vigyázni" megjegyzéssel az utasközönségre hagytam, és leszálltam. Addigra a fázóskezű szerencselovagról is lekerült kesztyű (gondolom készült a műsorra).
Mielött üldözési mániával vádolnátok jelzem, ugyanezzel a technikával nőmet fosztották meg a tárcájától. Azóta éberebb vagyok.
Figyeljetek nagyon! |
|