Pocka Creative Commons License 2004.12.22 0 0 50927

Botelli ér, azzal Martinnak is problémája volt. A sziv és tüdő közt zár. Amig a pociban vannak, addig nyitva van, hogy a tüdön át kering a minden odabent, amikor kijön, akkor záródnia kell, hogy lélegezni tudjon a kicsi, ha nem záródik, akkor továbbra is megy a tüdőbe minden,

Irtam a másikon már, hogy tegnap kutyául elkapott az influenza, két óriási forró kő a torkomban, minden porcikám fáj, láz stb.

Dávidnak meg tegnap el kezdett folyni genny és vér a füléből, igy ma felpakoltam mindhármat és irány a máv kórház. Kaptunk minden cuccost, most nyolcvan fele adagolok, csepegtetek.

Lelkileg meg nem álltam lábra, szerintem ez addig fog tartani, amig túl nem vagyok azon a napon, amikor megszületett volna... borzasztó, hogy pontosan számolom, hogy hány hetes lennék :(( és kivagyok, ha olyanok hsz-át olvasom, akikkel egy napra voltunk kiirva. Márpedig itt az indexen belebotlok és most is nagyon fáj, gondolom, még rosszabb lesz, amikor majd arról irnak, hogy nő a pocakjuk, meg mocorog a baba stb. és bennem meg hasogat, hogy nekem is pont itt kéne tartanom :(

poc

Előzmény: szöszibolha (50921)