Szia Mamicska:),
szerintem vedd meg magadnak is! Ez egy olyan könyvecske, amit az ember késöbb is szívesen lapozgat.
Amúgy én is könyvet, vagy CD-t szeretek ajándékozni és biza gyakran megesik hogy éppen olyan könyvet, amire magam is vágyok, igy van hogy nem bírom ki és elkezdem olvasni és a vége, hogy meg kell vennem újra.
Vagy a ronda varians; az ajandékozottol rögtön megkérdezem, hogy esetleg kölcsön adja e:(.
Szerencsére eddig még nem vették rossz néven, mivel ismernek / barátok/, néha már a kicsomagolásnál vihogva kérdezik hogy esetleg akarom e hogy mindjárt itt is haggyák nekem olvasni?:)).
"Addig nem merek beleolvasni sem,mert az meglátszik rögtön egy könyvön,ha már valaki olvasta.-))) "
Én sem tudnám úgy olvasni hogy ne lehessen észre venni, meg lopva nem is esne jól, én szeretem ugy istenigazán megfogni a könyvet, es lapozni ide-oda benne, szétnyitva leteríteni, hogy tudjam hol tartottam, stb.
A volt férjem az úgy bánik a könyveivel, mit a hímestojással. Szegényre mindég a sikítófrász jött ha elkezdtem randalirozni a könyvek között. Nálam avval kezdödik az olvasás hogy kitárom a könyvet, beledugom az orrom és vegigpergetem a lapokat, miközben mélyet szippantok:)).
Az én könyveim nagyon megviselten neznek ki szegények, de én így szeretem öket!
Crescenzorol; igen, ö az:)), ez a könyv/könyvek egy élmény, egybekötve történelem, filozofia, és mindez olyan könnyed egyszerüséggel, es utánozhatatlan humorral, hogy le sem lehet tenni. Mindkét könyv/ ugyanis a görög filozofia története két könyvböl áll/ nagggggyon jó!
A könyvel kapcsolatban mondta Crescenzo: "Nem vagyok én gyalázkodo, hanem fordító: én lefordítom az intellektuálisok nyelvét egy normális nyelvre."
Kicsit hülyén hangzik igy, de remélem azért érteni:))