tehtube Creative Commons License 2004.12.21 0 0 1276
Sajnos nem tudtam. Akiket vinnem kellett, kifutottak az időből. Mi volt a harmadik menetben? (gondolom a színe-java :-) Továbbra is jobban forszíroznám a Hammond hangját. (szólóénekes??).................... Amikor bekapcsolom a tanyós nagylezlim, gyakran hallat ritmikus búgássorozatot, főleg ha a hanxórók lekpcsolt állapotban vannak. Idővel mexűnik. Vagy csak süketülök?.....................................................................................más, kipróbáltam a legújabb Voce V5+ -t!!!! Novemberben jött ki. A plusz jel annyit jelent, hogy jobbá tették benne a chorus/vibrátókat, dinamikusabbra a perkát és (természetesen) a hangosabb üzemben halkítja a drawbarokat. Nagyon jó kis doboz. Minden gombja úgy működik mint a B3-ban. A húzóregiszterek is autentikusak. A hangja is igen jó. Nagyon kíváncsi voltam, hogy végre lecserélhetném még jobbra a VK7-et. (eleddig a Suzukik, Claviák megalázóan elvéreztek) Ez viszont már figyelemre méltó. Csak sajnos nem annyira. Mikor mellétettem a VK hangját a lezlire, sajnos ezt is lemosta a 760-as jónagylacin. Dögben, dinamikában, torzítóban, effektekben. De ha valakinek csak egy könnyű agy kell és van mű vagy igazi lacija, akkor jó alternatíva.
Előzmény: Halsaman (1274)