Pocka Creative Commons License 2004.12.20 0 0 50913

Sziasztok!

Anyó, gyönyörű Kristóf és hát tisztára hasonlit rád :)))

Végigolvastam a hsz-okat, Bobus drukk, Pedrus drukk, Ecccsi drukk :)

Nem tudok sokat irni most, Martin taknyos és köhög, Vani rubeolás /pedig nincs még fél éve sem, hogy oltották ellene/, Dávidot meg tegnap kórházba kellett vinnem, ez egy külön sztori,

lázas, hányt stb és nem volt hajlandó semmit sem inni és már második napja hiába próbáltam itatni, ezt most nem részletezem, lényeg az, hogy az ügyeletes nem volt hajlandó kijönni, mert sokan vannak lázasok, vigyem be, hiába magyaráztam, hogy milyen helyzetben vagyok a három kicsivel és alapból nem a láz a bajom, hanem, hogy szerintem kezd kiszáradni a gyerek, közölte, hogy ááá, 38,2 hónaljban az még nem is láz...

kinomban áttrappoltam Dácival a máv baleseti ügyeletére, ahol ugyan nem fogadták, de felszóltak a csecsemőintenzivre, ahol az épp ügyeletes dokinő volt olyan rendi, hogy fogadta Dávidot /pedig simán elhajthatott volna a fenébe/, szóval tényleg ki volt száradva a kis édes, kapott mindenfélét, itthonra is, de vissza kell ma  vinnem, igy még a nődokihoz esedékes kontrollra sem tudok menni, de ez a kisebb baj persze,

na és képzeljétek, milyen a sors, pont ott fogadta a dokinő Dácit, ahol hétfőn feküdtem, én a 406-ban, a rendelő meg a 407-es és csak egy viszonylag átlátszó plexifal választja el a két szobát,

mondtam is dokinőnek, hogy hétfőn végighallgattam ám a délelötti rendelését.

na, megyek a csipet csapatomhoz,

poc

Előzmény: telanyo (50912)